AIΓΙΟ: Ακυρώνονται οι κινητοποιήσεις αφού… δεν θα έρθει η Κεραμέως

    Ημερομηνία:

    Δεν θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών ο Δήμος Αιγιάλειας, όπως είχε προαναγγείλει, μετά την ακύρωση της έλευσης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

    Οπως έγραψε και νωρίτερα το pelop.gr, η ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα για την  διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» του ΕΑΠ, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Αιγιάλειας, ο οποίος  αποφάσισε τελικά ότι δεν έχει νόημα να προβούν στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος καλούσε την υπουργό να επισκεφθεί το Δημαρχείο Αιγίου προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρούσε σε Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως αντίδραση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...