AIΓΙΟ: Ακυρώνονται οι κινητοποιήσεις αφού… δεν θα έρθει η Κεραμέως

    Ημερομηνία:

    Δεν θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών ο Δήμος Αιγιάλειας, όπως είχε προαναγγείλει, μετά την ακύρωση της έλευσης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

    Οπως έγραψε και νωρίτερα το pelop.gr, η ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα για την  διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» του ΕΑΠ, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Αιγιάλειας, ο οποίος  αποφάσισε τελικά ότι δεν έχει νόημα να προβούν στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος καλούσε την υπουργό να επισκεφθεί το Δημαρχείο Αιγίου προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρούσε σε Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως αντίδραση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ινδός ο 35χρονος οδηγός που τράκαρε την Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Κηφισίας και εγκατέλειψε το σημείο

    Άνδρας ινδικής καταγωγής με ισπανικό διαβατήριο ο οποίος μάλιστα φορούσε και το χαρακτηριστικό...

    Αναδρομικά: Πάνε ταμείο 370.000 συνταξιούχοι για τα κομμένα των Mνημονίων

    Μαζικές – αλλά με καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατίας – είναι...

    Δήμος Πατρέων: Δυναμικό παρών στην 14ωρη Πανελλαδική Απεργία των Δημοσίων Υπαλλήλων

    Η Δημοτική  Αρχή ήταν παρούσα σήμερα το πρωί στην...

    Νοσοκομείο Νάσερ: Το διπλό χτύπημα ήταν τριπλό – Η ακτινογραφία της επίθεσης – Αποκάλυψη CNN για το μακελειό

    Το διπλό χτύπημα στο νοσοκομείο Νάσερ, το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη νότια...