Αίγιο: Δεν τέθηκε αίτημα πολιτικής κηδείας

    Ημερομηνία:

    Η απάντηση του Δήμου Αιγιαλείας σε σχετική καταγγελία

    Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Αιγιαλείας απαντά στην καταγγελία του πρέσβη επί τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου ότι η πολιτική κηδεία συζύγου φιλικού του προσώπου έγινε σε… καφενείο, κατόπιν άρνησης ιερέα του Δημοτικού Νεκροταφείου Αιγίου αυτή να τελεστεί εντός του χώρου του.

    Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε σχέση με το θέμα πολιτικής κηδείας η δημοτική αρχή διευκρινίζει ότι δεν τέθηκε ποτέ αίτημα πολιτικής κηδείας. Σε ανάλογη περίπτωση και μετά από συνεργασία με τους εμπλεκόμενους το αίτημα ικανοποιήθηκε χωρίς πρόβλημα».

    Φλίγκος

    Σημειώνεται ότι, εκτός των άλλων, από την πλευρά του, ο καταγγέλλων ζήτησε από τον Δήμαρχο Αιγίου «να εκδώσει και να δημοσιεύσει μια εγκύκλιο, η οποία να επιτρέπει την πραγματοποίηση πολιτικών κηδειών εντός του νεκροταφείου και έτσι να εξασφαλίζεται η αξιοπρέπεια των νεκρών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...