Αίγιο εναντίον Πρύτανη ότι μπήκε μέσα και πήρε υπολογιστές τη νύχτα! ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ – Παρουσία ΟΠΚΕ η λειτουργία της Γραμματείας

    Ημερομηνία:

    Μέσα στη νύχτα μπήκαν στο κτίριο που στέγαζε το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο και πήραν υπολογιστές και αρχειακό υλικό, με την οργανωτική Επιτροπή Δήμου και Φορέων να θεωρεί ότι πίσω από την ενέργεια βρίσκονται ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας και καθηγητές της σχολής.

    Η οργανωτική Επιτροπή του Δήμου και των Φορέων της Αιγιάλειας αναφέρει σε ανακοίνωση:

    Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά των ιθυνόντων του Πανεπιστημίου…

    Φλίγκος

    Στο σκοτάδι έμαθαν να κινούνται και έτσι συνεχίζουν να ενεργούν!

    GLEARNET

    Η απομάκρυνση ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τμήματος υλικού της γραμματείας από τη Φυσικοθεραπεία του Αιγίου τη νύχτα της Πέμπτης, καταδεικνύει την αντίληψη του κ΄.Πρύτανη και των καθηγητών που συνέδραμαν στη μεταφορά, για το σύνολο των χειρισμών τους στην προσπάθεια της μεταφοράς της σχολής στην Πάτρα.

    Δήμος και Φορείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νόμιμα πάντα μέσα και αναμένουμε τη δικαίωση της πόλης από το ΣτΕ. Εννοείται από τη νομική υπηρεσία θα εξαντληθούν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες τα ένδικα μέσα, σύμφωνα πάντα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

    Προφανώς και η αρμόδια υπουργός θα πρέπει κάποτε να πάψει να καλύπτει πολιτικά τη σωρεία παραπτωμάτων του κ΄.Μπούρα ο οποίος δε θα πρέπει να παραλείπει ότι μόνο νύχτα, σαν τον «κλέφτη», θα προσεγγίζει το χώρο της Σχολής της Φυσικοθεραπείας του Αιγίου στις οποίας τις εγκαταστάσεις το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού παραμένει μέχρις των αποφάσεων του ΣτΕ.

    Θα πρέπει να τονιστεί πως η Γραμματεία της Σχολής θα έπρεπε να λειτουργήσει και για κάθε ενέργεια ήταν ενήμερη και η Αστυνομία και το Υπουργείο.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γολγοθάς για τον πυροσβέστη που έπεσε σε χαράδρα στο Μπάλα – Καμια κρατική μέριμνα

    Επιστολή προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο, Θεόδωρο...

    Πάτρα: Δεν είχε εμβολιάσει ζώο συντροφιάς από το 2019 και τον συνέλαβαν

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από...

    «Φωτιά» στις τιμές των φρούτων – Οι λόγοι για την ακρίβεια στα εποχικά προϊόντα

    Ραγδαία άνοδος καταγράφηκε εν μέσω θέρους στις τιμές παραγωγού στα φρούτα, όπως...

    Νέος Κ.Ο.Κ. : -2.046- έλεγχοι και -259- παραβάσεις την 11η  εβδομάδα της εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους» στη Δυτική Ελλάδα

    Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την...