Με το σύνθημα «Η Πόλη αλλάζει», ο Δήμος Αιγιαλείας παρουσιάζει τη νέα μεγάλη δράση «ΠΕΖΟδρώμενα 2025», μια τριήμερη γιορτή εξωστρέφειας, πολιτισμού και συμμετοχής, που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου στον πεζόδρομο της Κλεομένους Οικονόμου.
Η δράση παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (φωτο), από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Ελευθεριώτη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, οι οποίοι τόνισαν τη σημασία της πρωτοβουλίας για την αναζωογόνηση του κέντρου της πόλης.
Τα «ΠΕΖΟδρώμενα 2025» περιλαμβάνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δρώμενων για όλες τις ηλικίες: μουσικές εμφανίσεις από τις Μπάντες του Δήμου, DJ sets, καλλιστεία σκύλων, εικαστικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, το «πεζοποδηλατώ» – ποδηλατικό ράλι, street games για παιδιά και πολλές ακόμη εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών! Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, τον Εμποροεπαγγελματικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Δήμου Αιγιαλείας, καθώς και με την πολύτιμη υποστήριξη των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της οδού Κλεομένους Οικονόμου και της πλατείας Αγίας Λαύρας.


