Αιγύπτιος που φυλακίστηκε γιατί βίαζε τη φίλη του, βγήκε έξω ένα χρόνο μετά και… το ξανάκανε!

    Ημερομηνία:

    Πριν ένα χρόνο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, άρπαξε τη σύντροφό του, τη φυλάκισε στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού την έσπασε στο ξύλο σε live σύνδεση απο το προφίλ της στο Facebook και μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της που το ειχε κάλεσει με βιντεοκλήση από τη Βουλγαρία, ανοιγόκλεινε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα!

    Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση και υπό την επήρεια μέθης, φώναζε στη σύντροφό του: «Ξέρω ότι θα έρθει η αστυνομία αλλά εγώ μπορεί και να σε σκοτώσω σήμερα» και στους αστυνομικούς που τον καλούσαν να παραδοθεί: «Όχι δεν βγαίνω με τίποτα, θα πεθάνουμε όλοι μαζί!».

    Φλίγκος

    Ο Αιγύπτιος δράστης και κακοποιητής, φυλακίστηκε και μόλις βγήκε έξω και συγκεκριμένα στα τέλη Νοεμβρίου, άρπαξε και πάλι την 32χρονη Βουλγάρα σύντροφό του και για τρεις ημέρες απο την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα, τη φυλάκισε στο ίδιο διαμέρισμα και τη βίαζε απειλώντας οτι θα κάνει κακό στα παιδιά της αν τον καταγγείλει για τους βιασμούς.

    Ειναι η απίστευτη ιστορία του 35χρονου Αιγύπτιου Ahmed Elshorbagy που εκμεταλλεύθηκε τα παραθυράκια του δικαστικού μας συστήματος και ενώ είχε φορτωθεί ενα κακούργημα κατάφερε μετά από έναν χρόνο να βρεθεί εκτός φυλακής και να ξαναβγάλει τον βίαιο χαρακτήρα του και να ξεσπάσει στην άτυχη γυναίκα, διαπράττοντας άλλο ένα.

    GLEARNET

    Ο άνδρας συνεληφθη και οδηγήθηκε στις αρχές.

    aigiptios

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...