Αίγυπτος: Τραγωδία σε εκκλησία – Δεκάδες νεκροί από πυρκαγιά

    Ημερομηνία:

    Πολύνεκρη τραγωδία στην Αίγυπτο, από φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό εκκλησίας στην πόλη Γκίζα. Σύμφωνα με το Reuters, έχουν σκοτωθεί 35 άνθρωποι και ακόμα 45 έχουν τραυματιστεί.

    Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε σύμφωνα με το Al Jazeera ότι «αρκετοί» άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυρκαγιά σε εκκλησία στην πόλη Γκίζα, κοντά στο Κάιρο.

    Aνέφερε επίσης ότι τουλάχιστον 55 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά την Κυριακή.

    Δύο πηγές ασφαλείας δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι ξέσπασε πυρκαγιά καθώς 5.000 πιστοί συγκεντρώθηκαν για τη λειτουργία στην εκκλησία Abu Sifin στη συνοικία Imbaba.

    Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τις φλόγες, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία.

    Ο πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι μίλησε τηλεφωνικά με τον χριστιανό Πάπα Ταουάντρο Β΄ για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, σύμφωνα με όσα ανέφερε το γραφείο του προέδρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...