Αιματηρό επεισόδιο Πακιστανών στη Βόνιτσα – Βγήκαν μαχαίρια μετά τις πρώτες κουβέντες

    Ημερομηνία:

    Αγρια συμπλοκή  Πακιστανών χθες το βράδυ (08-02-2021) στην περιοχή του Μοναστηρακίου της Βόνιτσας όπου είχαμε την σύλληψη ενός άνδρα 31 χρόνων και σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, σωματική βλάβη και περί όπλων σε βάρος του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr, όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν συναντήθηκαν αρχικά δύο Πακιστανοί και άρχισαν να λογομαχούν ενώ δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα. Η κατάσταση ξέφυγε καθώς υπήρξε άγρια συμπλοκή ανάμεσα τους και μάλιστα ο 31χρονος με μαχαίρι τραυμάτισε τον άλλον, ηλικίας 28 χρόνων στην κοιλιά, την πλάτη και την ωμοπλάτη.

    Προκειμένου να σταματήσει ο καυγάς μπηκε στη μέση ένας 20χρονος ο οποίος δέχθηκε και αυτός μαχαιριά και τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Βόνιτσας.

    Ο 28χρονος διακοσμήθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας, μιας και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη ο Κώστας Σβόλης

    Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: Στην όμορφη...

    Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος σε σιδηροκατασκευή μετά από ηλεκτροπληξία

    Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας αναφέρονται τα εξής: Το...

    Τζόκοβιτς: «Καλησπέρα Ελλάδα, πρώτα ο Θεός»

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεσήκωσε τους Έλληνες φιλάθλους με τα...

    Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην δικηγόρο Τέτη Τζαμαλούκα

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΗ) ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ  ΔΙΚΗΓΟΡΟ - ΕΤΩΝ 61  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...