Αιματηρό περιστατικό στην Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο με τραύματα από πυροβολισμούς δύο κοπέλες

Ημερομηνία:

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» μεταφέρθηκαν ελάχιστα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου δύο νεαρές κοπέλες, με τραύματα στα πόδια τους από σκάγια.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με αναφορές από τη συνοικία βόρεια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, άνθρωποι της συνοικίας άρχισαν να πυροβολούν λίγο πριν την αλλαγή του έτους, για να τηρήσουν το «έθιμο». Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σκάγια από όπλο -πιθανώς από καραμπίνα- έπληξαν τις δύο κοπέλες στα πόδια. Πληροφορίες του xronos.gr από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι πρόκειται για δύο νεαρές κοπέλες, ηλικίας 16 και 18 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή τους, αλλά χρήζουν επισταμένης ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης, που τη λαμβάνουν αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της πόλης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καλαϊτζάκης: «Ο Προμηθέας θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος»

Ο νέος γκαρντ του Προμηθέα, Γιώργος Καλαϊτζάκης, «φιλοξενήθηκε» στην...

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Ακυρώνεται η θεατρική παράσταση «Αρσέν Λουπέν» της 28ης Αυγούστου

Αλλαγή στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές....

Θρίλερ στο Ιόνιο: Το μυστηριώδες σημείωμα στο καταμαράν του 66χρονου που αγνοείται

Νέο στοιχείο προστίθεται στην υπόθεση εξαφάνισης του 66χρονου Ισπανού...

Ταχιάος: Τον Μάιο του 2027 η παράδοση του FlyOver – Πάνω από 60% η πρόοδος του έργου

Τον Μάιο του 2027 τοποθετεί την καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του Flyover ο υφυπουργός...