Αισιοδοξία για πράσινο «φως» από λοιμωξιολόγους για έναρξη ομαδικών προπονήσεων στη Σούπερ Λιγκ 2

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο  στον Real Fm φαίνεται πως υπάρχει θετική εισήγηση στο να ξεκινήσουν προπονήσεις οι ομάδες της Super League 2 αλλά και των πρώτων κατηγοριών των υπόλοιπων αθλημάτων εντός Δεκέμβρη!

    Αναλυτικά η είδηση όπως μεταδόθηκε:

    «Οι λοιμοξιολόγοι φέρεται ότι έχουν δώσει το “οκ”, δηλαδή εισηγούνται θετικά, για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, μέσα στον Δεκέμβριο, στην Super League 2 σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, στην πρώτη τους κατηγορία.

    Μάλιστα υπήρξε ανάλογη εισήγηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, προς την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, που όπως όλα δείχνουν έχει γίνει δεκτή.

    Οπότε πλέον είναι θέμα κυβερνητικής απόφασης και ειδικότερα να δοθεί το “πράσινο φως” από το Μαξίμου, το αν θα ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις!».

    Για να δούμε πότε θα υπάρξει ανακοίνωση  και κυρίως πότε θα δίνουν το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις στη Σούπερ Λιγκ 2 που αφορά και την Παναχαϊκη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζύγιζε 185 κιλά και την ντρόπιασαν στο αεροπλάνο για το βάρος της – Δείτε πως τους εκδικήθηκε!

    Φανταστείτε να σας πουν ότι είστε πάρα πολύ χοντρός...

    Να τι αγοράζουν οι πλούσιοι όταν βαριούνται

    Οι πλούσιοι που αγόραζαν πολλά και πανάκριβα αντικείμενα κάποτε...

    Θρήνος – Πυροσβέστης βρίσκει νεκρό τον 25χρονο γιο του σε τροχαίο – βίντεο

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/10) στη Σαρδηνία, με έναν...

    Ηλεία: 6.200 ευρώ για τον βασανιστή του σκύλου – Η ΕΛ.ΑΣ. ένα βήμα πριν τη σύλληψη

    Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της...