Αιτωλοακαρνανία: Εξήλθε από την ΜΕΘ ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Οι προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου νοσηλευόταν 23χρονος βαριά τραυματίας από τροχαίο, τελικά έφεραν αίσιο αποτέλεσμα.

    Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, εξήλθε της ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στην Χειρουργική κλινική κι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μια εξέλιξη που έχει γεμίσει με ανακούφιση την οικογένειά του και τα οικεία το πρόσωπα.

    Το ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (8/9) στο δρόμο Κατούνα – Λουτράκι, όταν το όχημα που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

    Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του νεαρού που σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου και χειρουργήθηκε και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του.

    Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, είχε απευθυνθεί έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα για αίμα που χρειάζονταν ο νεαρός με μεγάλη ανταπόκριση πολιτών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Χρυσό για τον Σωτήρη Μιχόπουλο στην Κορέα

    Μεγάλη επιτυχία για τον πρωταθλητή της Πάτρας Σωτήρη Μιχόπουλο καθώς...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Αν δεν βρέξει τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο… θα υπάρξει πρόβλημα

    Στα ίδια με πέρσι, καταγράφονται τα υδατικά αποθέματα, για...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 20 και τη Δευτέρα 21-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΧΗΡΑ ΚΩΝ. ΤΡΑΧΑΝΗ ΕΤΩΝ 98 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    Χορός εκατομμυρίων για την πρώτη Bugatti Bolide παραγωγής

    Η Bolide δεν ήταν για τη Bugatti ακόμα ένα hypercar, αλλά ένα εξωτικό δημιούργημα αποκλειστικά...