Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους, Ακυλίνας

    Ημερομηνία:

    Την 7 μηνών κόρη τους βάφτισαν το Σάββατο 6/5 ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ σε μια εντυπωσιακή τελετή.

    Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

    Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

    Σήμερα, Κυριακής 7/5 ο Άκης Πετρετζίκης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    «7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας… Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άκης Πετρετζίκης.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Χωρίς Ταξί 10 έως 13.00 την Παρασκευή λόγω Τεμπών

    Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών & Περιχώρων «Άγιος Χριστόφορος»...

    Τέμπη: «Είναι σαν έσκασε πυρηνική βόμβα μέσα στο κεφάλι του» – Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου

    Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο μοναδικός επιζών...

    Πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το παράθυρο ξενοδοχείου

    Σε σοκ βρίσκονται από το πρωί οι κάτοικοι του...

    Βασίλης Καλογήρου: Τα ερωτήματα που θα απαντήσουν οι γονείς

    Στον απόηχο των συνεχών αποκαλύψεων για τον θάνατο του...
    Best Shop