ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΣΤΟ flamis.gr: Τον προβληματίζει το ρήγμα Σαραβαλίου! Τι λέει για τις σεισμικές δονήσεις! Θα συνεχιστούν!

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση επικρατεί στην Πάτρα μετά τις απανωτές σεισμικές δονήσεις που έχουν καταγραφεί από τα ξημερώματα και έως τις 8 το πρωί. Η τελευταία ήταν μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και είχε επίκεντρο 12 χλμ. νότια της πόλης και εστιακό βάθος 5 χλμ. Έξι σεισμοί έχουν σημειωθεί συνολικά, κάνοντας πολλούς κατοίκους να ανησυχούν και να αναρωτιούνται “τι συμβαίνει στην περιοχή”.

    Μιλώντας στο flamis.gr  ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ακης Τσελέντης τόνισε ότι “παρακολουθούμε μία σμηνοσειρά, η οποία έχει μικρό εστιακό βάθος και έχει βοή. Το γεωδυναμικό έχει εγκαταστήσει όργανα μαζί με το Πανεπιστήμιο πατρών. Είναι νωρίς να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Το φαινόμενο θα συνεχιστεί. Ας μην ξεχνάμε ότι όλη η περιοχή είναι διεγερμένη. Ο προβληματισμός μας είναι αν τα φαινόμενα αυτά έχουν σχέση με το μεγάλο ρήγμα του Σαραβαλίου που είχε δώσει τον σεισμό του 1993. Εκτιμώ όμως ότι μάλλον το φαινόμενο θα συνεχιστεί με τέτοιων μεγεθών σεισμούς”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...