«Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα» – Ο σύγχρονος «Νοστράδαμος» προειδοποιεί για το μέλλον

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» προειδοποίησε ότι περισσότερες από τις προφητείες του γίνονται πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένων των αστεροειδών που κατευθύνονται προς τη Γη.

    Ο 36χρονος Athos Salomé, ο οποίος είναι εκπαιδευμένος παραψυχολόγος από τη Βραζιλία, αναφέρεται συχνά ως μέντιουμ λόγω της ακρίβειας των ενοράσεων και των προβλέψεών του, αφού στο παρελθόν είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού, την αγορά του Twitter από τον Elon Musk, που τώρα ονομάζεται X, ακόμη και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

    Οι προβλέψεις που βγήκαν αληθινές

    Καθώς η NASA επιβεβαίωσε ότι το Πρόγραμμα Παρατήρησης Αντικειμένων Πλησίον της Γης παρακολουθεί έναν τεράστιο αστεροειδή με την ονομασία «Θεός του Χάους», ο οποίος αναμένεται να περάσει από τη Γη την Κυριακή, ο Athos είπε ότι μας είχε προειδοποιήσει τον Ιούλιο.

    Μιλώντας στην Daily Star, είπε: «Στις 28 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, δημοσίευσα ένα βίντεο στα Instagram stories μου και πάλι για τον αστεροειδή, προβλέποντας ότι η NASA θα έκανε μια ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώνοντας ότι ο αστεροειδής θα έμπαινε σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη μέχρι τον Νοέμβριο. Οι προβλέψεις μου δεν είναι τυχαίες. Είναι θεμελιωμένες και βγαίνουν αληθινές».

    «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα» – Ο σύγχρονος «Νοστράδαμος» προειδοποιεί για το μέλλον

    Ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε τυχαία κάηκε στην ατμόσφαιρα της Γης την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου πάνω από τις Φιλιππίνες.

    Εν τω μεταξύ, οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αιφνιδιάστηκαν, καθώς ένας αστεροειδής που δεν είχε εντοπιστεί προηγουμένως συγκρούστηκε με την ατμόσφαιρα της Γης.

    Μπλακ άουτ

    Τον Απρίλιο ο Athos προέβλεψε την διακοπή λειτουργίας της Microsoft και υποστήριξε ότι μπορεί να οδηγήσει σε «κλιμάκωση της αντιπαράθεσης» και τελικά σε κυβερνοπόλεμο.

    Μιλώντας αποκλειστικά στο FEMAIL τον Απρίλιο, προειδοποίησε ότι ο κόσμος θα δει φέτος τεχνολογικά μπλακ άουτ που θα βυθίσουν τον κόσμο στο χάος.

    Ο κόσμος είδε λίγες ημέρες χάους που είδε τους πίνακες αναχωρήσεων να σβήνουν αμέσως στα αεροδρόμια την πιο πολυσύχναστη ημέρα για τα βρετανικά αεροπορικά ταξίδια από την εποχή πριν από την πανδημία του Κόβιντ.

    Σε ένδειξη του παγκόσμιου αντίκτυπου της αποτυχίας της πληροφορικής, καταστήματα στην Αυστραλία έκλεισαν ή έμειναν χωρίς μετρητά αφού τα ψηφιακά ταμεία σταμάτησαν να λειτουργούν, ενώ στις ΗΠΑ οι γραμμές των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έπεσαν.

    Εν τω μεταξύ, οι επιβάτες των βρετανικών τρένων προειδοποιήθηκαν να αναμένουν καθυστερήσεις λόγω «εκτεταμένων προβλημάτων πληροφορικής σε ολόκληρο το δίκτυο», ενώ το Sky News έπεσε από τον αέρα και το NHS England δήλωσε ότι οι ασθενείς δεν θα πρέπει να προσέρχονται στα ραντεβού με τους γενικούς γιατρούς, εκτός αν τους ειδοποιηθεί διαφορετικά, λόγω προβλημάτων στο σύστημα ραντεβού και αρχείων ασθενών.

    «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα» – Ο σύγχρονος «Νοστράδαμος» προειδοποιεί για το μέλλον

    Η παγκόσμια βλάβη στις υπηρεσίες της Microsoft που συνέβη φέτος το καλοκαίρι προκάλεσε μίνι-χάος

    Μιλώντας στο FEMAIL, ο Athos δήλωσε: «Το παγκόσμιο κλείσιμο της Microsoft, σύμφωνα με το αναλυθέν αποτέλεσμα, μπορεί να επηρεάσει βασικές υποδομές με την κλιμάκωση της διακρατικής αντιπαράθεσης και να οδηγήσει σε Κυβερνοπόλεμο.

    «Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν την προστασία του κυβερνοχώρου και η κοινωνία ενδέχεται να αποκτήσει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών διαδικτύου, γεγονός που θα οδηγήσει σε συζητήσεις σχετικά με την εντατική ρύθμιση. Το γεγονός αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στις πολιτικές δράσεις και τις στρατιωτικές τακτικές σε διεθνές επίπεδο, και η απειλή ενός διεθνούς πολέμου είναι πραγματική».

    Κυβερνοεπίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

    Ο Salomé δήλωσε ότι επεσήμανε ότι «εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα αποτελούσαν τους ιδανικούς στόχους για επιθέσεις, ικανές να προκαλέσουν διαταραχές στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων».

    Νωρίτερα φέτος δήλωσε στη FEMAIL: «Όταν διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι πιθανό να γίνονται περισσότερες κυβερνοεπιθέσεις στα τεχνολογικά συστήματα που συνοδεύονται από συστήματα μεταφορών και δίκτυα επικοινωνίας που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

    «Πραγματοποιήθηκε άλλη μια δοκιμή παρόμοια με αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου και η επόμενη ετοιμάζεται για το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο το 2026», σημείωσε ο Salomé.

    Μιλώντας μετά την επίθεση πρόσθεσε: «Αποδεικνύει σωστά την υπόθεσή μου όταν οι γαλλικές αρχές ενήργησαν γρήγορα και αύξησαν τα μέτρα κυβερνοασφάλειας», πρόσθεσε. «Πρόκειται για μια ακόμη ένδειξη ότι υπάρχει ανάγκη για επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας του κυβερνοχώρου κατά τη διάρκεια σημαντικών παγκόσμιων εκδηλώσεων».

    Για τους χάκερς

    Ο «μάντης» λέει ότι «είχε δίκιο» όταν προέβλεψε την άνοδο του «κακόβουλου λογισμικού» – το οποίο λειτουργεί σαν εικονικό ελβετικό μαχαίρι και είναι ικανό να αλλάζει λειτουργίες εξ αποστάσεως.

    «Αυτό το κακόβουλο λογισμικό μπορεί και θα αναπτύσσει νέες ενότητες ανεξάρτητα, καθιστώντας αδύνατη την αντιμετώπισή του με τα παραδοσιακά μέτρα ασφαλείας», είπε.

    «Επιπλέον, οι προειδοποιήσεις μου για την εταιρική κατασκοπεία στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης γίνονται πραγματικότητα, καθώς οι βορειοκορεατικές ομάδες χάκερ, Kimsuky και Andariel, στοχεύουν αυτούς τους κλάδους για να χρηματοδοτήσουν τις πολιτικές του Κιμ Γιονγκ Ουν» ανέφερε.

    «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα» – Ο σύγχρονος «Νοστράδαμος» προειδοποιεί για το μέλλον

    Ο Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ο Salomé λέει ότι τα τρωτά σημεία των προγραμμάτων περιήγησης «αποδεικνύουν ότι οι προβλέψεις του για τη συνεχή συμπεριφορά των χάκερς είναι αληθινές».

    Ο «μάντης» ισχυρίζεται ότι ήταν βέβαιος ότι οι χάκερς θα έβαζαν στο στόχαστρο τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να ελέγξουν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και να διαταράξουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

    «Αυτό το περιστατικό αποδεικνύει ότι είχα δίκιο, οι πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων είναι ευάλωτες σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και μπορούν να επηρεάσουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές» ισχυρίζεται.

    Ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στον οπλισμό

    Καθώς ο κυβερνοπόλεμος προσδιορίζεται ως στρατηγική για τη διατάραξη κυβερνήσεων και κρίσιμων υποδομών, ο Salomé προειδοποίησε ότι μια σημαντική κυβερνοεπίθεση έχει τη δυνατότητα να «σακατέψει έθνη», επισημαίνοντας τα τρωτά σημεία στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τα δίκτυα επικοινωνίας.

    Ο Salomé τόνισε τη σημασία της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στα όπλα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας. Η κούρσα των εξοπλισμών περιλαμβάνει εξελίξεις στους πυραύλους και τα οπλικά συστήματα λέιζερ που συχνά ελέγχονται από AI.

    Είπε: «Πλησιάζουμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία παίζει ρόλο, στις συγκρούσεις. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος των οπλικών συστημάτων που εξυπηρετούν αμυντικούς σκοπούς.

    Ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα

    «Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, καθώς οι μεγάλοι ηγέτες, οπαδοί του αποκρυφισμού, χρησιμοποιούν αυτές τις πρακτικές για να επιτύχουν χειρουργική ακρίβεια και να επιλέξουν την ακριβή στιγμή για τις επιθέσεις και τα μεγάλα γεγονότα τους. Οι στρατηγικές είναι σχολαστικά υπολογισμένες με βάση το 13μηνο σεληνιακό ημερολόγιο, διασφαλίζοντας ότι κάθε κίνηση εκτελείται την ιδανική στιγμή για να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό της» είπε.

    Τόνισε ότι η διεθνής συνεργασία και ο συνεχής διάλογος είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή καταστροφής ή ακόμη και ενός σεναρίου που μοιάζει με τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Εν τω μεταξύ, οι δοκιμές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων της Βόρειας Κορέας αυξάνουν την άμυνα και την επαγρύπνηση των ΗΠΑ και των συμμάχων.

    Έρχεται αφού οι δυνάμεις του Κιμ Γιονγκ Ουν δοκίμασαν μια «υπερμεγέθη κεφαλή» τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.

    Καθώς ο κυβερνοπόλεμος προσδιορίζεται ως στρατηγική για την αποδιοργάνωση κυβερνήσεων και κρίσιμων υποδομών, ο Salomé προειδοποίησε ότι μια σημαντική κυβερνοεπίθεση έχει τη δυνατότητα να «σακατέψει έθνη», επισημαίνοντας τα τρωτά σημεία στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τα δίκτυα επικοινωνίας.

    Μιλά για πιθανότητες και όχι βεβαιότητες

    Ο Salomé τόνισε τη σημασία της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στα όπλα για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας. Η κούρσα των εξοπλισμών περιλαμβάνει εξελίξεις στους πυραύλους και τα οπλικά συστήματα λέιζερ που συχνά ελέγχονται από AI.

    Είπε: «Πλησιάζουμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία παίζει ρόλο, στις συγκρούσεις. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι όλο και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος των οπλικών συστημάτων που εξυπηρετούν αμυντικούς σκοπούς.

    «Τα χειρότερα έρχονται, καθώς οι μεγάλοι ηγέτες, οπαδοί του αποκρυφισμού, χρησιμοποιούν αυτές τις πρακτικές για να επιτύχουν χειρουργική ακρίβεια και να επιλέξουν την ακριβή στιγμή για τις επιθέσεις και τα μεγάλα γεγονότα» ανέφερε.

    Ωστόσο, ο Salomé αποκάλυψε ότι οι προβλέψεις του είναι πιθανότητες και όχι βεβαιότητες, επικρίνοντας τον εντυπωσιασμό που συχνά διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του.

    «Οι προβλέψεις δεν είναι πετρωμένες, αλλά πιθανά αποτελέσματα που μπορούν να αλλάξουν. Η εστίασή μας πρέπει να είναι στις λύσεις και στην πρόληψη των συγκρούσεων» κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Καθαρή απόφαση για αυτόνομη πορεία προς τις κάλπες

    Ως στρατηγικό, αναδεικνύει τον στόχο του, να κατακτήσει το ΠΑΣΟΚ την...

    ΠΑΤΡΑ: Οδηγούσε πιωμένος και χωρίς δίπλωμα

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος...

    Ακυρώνει συναυλίες ο Sting, λόγω προβλημάτων υγείας

    Δύο συναυλίες του ανέβαλλε ο διάσημος τραγουδοποιός Sting και...

    Πάτρα: Το ΤΕΕ για την απώλεια του Κώστα Πελετίδη

    Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής...
    Best Shop