Ακρίβεια: Οι ανατιμήσεις “τρομάζουν” τα νοικοκυριά

    Ημερομηνία:

    Επηρεασμένα φαίνεται να είναι τα ελληνικά νοικοκυρία από τις ανατιμήσεις που αναμένται αν “έρθουν”, σύμφωνα με νέα έκθεση του ΙΟΒΕ.

    Η ακρίβεια στα τρόφιμα και τα γαλακτοκομικά παραμένει ανοιχτή πληγή και οι νέες ανατιμήσεις που είναι “προ των πυλών” φαίνεται να προκαλούν τρόμο στα νοικοκυριά τα οποία δύσκολα τα βγάζουν πέρα.

    Σύμφωνα με τον ΙΟΒΕ 7 στα 10 νοικοκυριά φοβούνται τις ανατιμήσεις, ενώ 8 στους 10 Έλληνες δεν θα καταφέρουν να αποταμιεύσουν μέσα στον επόμενο χρόνο.

    Φλίγκος

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    3 στους 10 Έλληνες θεωρούν ότι θα αυξηθεί η ανεργία στην χώρα και 6 στους 10 δήλωσαν πως με δυσκολία καταφέρνουν να “περάσουν” τον μήνα.

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    GLEARNET

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    Το 12% των νοικοκυριών αναγκάζονται να αντλήσουν από το ποσό που έχουν αποταμιεύσει ώστε να “βγάλουν” τον μήνα, ενώ μάλιστα το 8% αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα. 

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    Με φόντο την ακρίβεια, οι δημόσιοι υπάλληλοι διεκδικούν 10% οριζόντια αύξηση του μισθού τους, επαναφορά των δώρων και συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Εκτός από αυτά ζητούν κατάργηση των παγωμένων μισθών της διετίας 2016-2017, ενώ ζητούν και αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ.

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ - ΚΑΡΤΕΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δυο άτομα για διάπραξη απάτης σε βάρος ηλικιωμένου

    Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής, από...

    Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας – φωτό

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/9/2025,...

    Στο Ανοιχτό Θέατρο Κρήνης την Παρασκευή 19-9 η κωμωδία “Ο Γαμβρός μας”

    Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων...

    Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών: Κάλεσμα στη γενική συνέλευση αρχαιρεσιών

    Το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Πατρών προσκαλεί τα τακτικά μέλη...