ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ: Εριξαν πέτρες και κροτίδες στο σπίτι τους

    Ημερομηνία:

    Νύχτα τρόμου έζησαν την Κυριακή 25 Ιουνίου, βραδιά των εθνικών εκλογών, Πακιστανοί εργάτες γης στο Παναιτώλιο Αγρινίου, αφού άγνωστοι έριξαν πέτρες, κροτίδα και καπνογόνο στην οικία όπου διαμένουν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, πρόκειται για νόμιμους εργάτες γης που διαμένουν στη χώρα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οι οποίοι είναι γνωστοί και αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

    Σε βάρος των άγνωστων, μέχρι στιγμής, δραστών, έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ενώ παράλληλα ερευνώνται τα κίνητρα που τους οδήγησαν σε αυτή την άνανδρη επίθεση.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aχαϊα: Το δώρο του Σταθακάρου στον Κώστα Σκρέκα

    Mε το καλωσόρισμα του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας Βασίλη...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Άγιο Έρωτα: “Ο κόσμος θέλει μαζί την Χλόη και τον Νικόλαο”

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο πατήρ Νικόλαος του «Άγιου έρωτα»...

    Παρασκευή Κερασιώτη: «Θα δώσω στον γιο μου το όνομα του πατέρα μου»

    «Έρχεται ο γάμος σιγά σιγά, αλλά επειδή τώρα σε...