Ακυρώθηκε η συναυλία του Bad Bunny στο Μιλάνο μετά από χαλαζόπτωση: Οι θεατές έτρεχαν για να προστατευτούν, δείτε βίντεο

Ημερομηνία:

Αναστάτωση προκλήθηκε σε συναυλία του Bad Bunny στο Μιλάνο μετά από χαλαζόπτωση, με τους θεατές να τρέχουν να σωθούν όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media.

Περίπου 80 χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή στην πόλη για αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο της περιοδείας του «Debi Tirar Mas Fotos» το Σάββατο 18 Ιουλίου, ωστόσο κατά τη διάρκεια του σόου ξέσπασε καταιγίδα με χαλάζι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί, με τους διοργανωτές να σταματούν το live και να ζητούν από τον κόσμο να εκκενώσει τον χώρο.

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο X και στο TikTok, πολλοί περίμεναν αρχικά ψύχραιμοι, προσπαθώντας να προστατευτούν με ό,τι διέθεταν, στη συνέχεια όμως άρχισαν να αποχωρούν μαζικά, κρατώντας ομπρέλες και πετσέτες πάνω από τα κεφάλια τους.

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα αρκετοί θεατές τραυματίστηκαν ελαφρά, με τους διασώστες που βρίσκονταν στο σημείο να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να υπάρχουν αναφορές μέχρι στιγμής για σοβαρότερα περιστατικά.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το live θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, με τον Bad Bunny να αναμένεται να εμφανιστεί στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Ιωάννα Μαρίνου

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Ο Τάκης Πετρόπουλος αποχαιρετά τον Δημήτρη Κύζα

Την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη...

Κιμ Γιονγκ Ουν: Φήμες για εγκεφαλική αιμορραγία και κώμα – Μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του

Στο «μικροσκόπιο» διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκονται εκ νέου οι...

Η αποκάλυψη του Πορτοσάλτε για τον Γεωργιάδη: «Είναι νεοδημοκρατάκι από μικρός»

Με αφορμή την προβολή οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο ο...