Alexander McQueen: Πασαρέλα στις λασπωμένες όχθες του Τάμεση για τη νέα συλλογή (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Με ένα βίντεο μικρού μήκους, γυρισμένο στις λασπωμένες όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο, ο οίκος Alexander McQueen αποκάλυψε μερικά από τα νέα κομμάτια της γυναικείας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και του προάγγελου της αντρικής συλλογής Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021.

    Ο σκηνοθέτης Jonathan Glazer, γνωστός από την ταινία Under the Skin (2013), είναι υπεύθυνος για τις ατμοσφαιρικές εικόνες του βίντεο στο οποίο βλέπουμε τα μοντέλα να περπατούν μέσα στο ποτάμι και στις λασπωμένες όχθες του.

    Σύμφωνα με τον οίκο έμπνευση για τις συγκεκριμένες συλλογές ήταν μια αίσθηση επιστροφής στο Λονδίνο. «Σχήμα, σιλουέτα και όγκοι» αναφέρει σχετικά με τα χαρακτηριστικά των νέων συλλογών η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Sarah Burton συμπληρώνοντας: «Η ομορφιά του σκελετού κάθε ρούχου, απογυμνωμένη. Ένας κόσμος γεμάτος συναίσθημα και ανθρώπινη επαφή».

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Τα στοιχεία που κάνουν τη δουλειά της Burton να ξεχωρίζει είναι φανερά σε όλα τα κομμάτια των νέων συλλογών: κορυφαίο επίπεδο τεχνικής, ανατρεπτικός ρομαντισμός, δαντέλες, μετάξι και τούλι παρέα με τζην και δέρμα.

    Όπως στα υλικά έτσι και στις αποχρώσεις δίνεται έμφαση στις αντιθέσεις με απαλούς τόνους όπως το υπόλευκο και τα απαλά ροζ να στέκονται δίπλα σε «σκληρότερους» τόνους μαύρου, λευκού και γκρίζου.

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...