Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το «αντίο» της στην Καίτη Κωνσταντίνου – Πίστευα πως θα τα καταφέρεις

    Ημερομηνία:

    Με ένα μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου την Καίτη Κωνσταντίνου. Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καίτη Κωνσταντίνου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει εξαρχής δύσκολη την περίπτωσή της, ωστόσο η ηθοποιός πάλεψε κάνοντας θεραπείες, οι οποίες δυστυχώς δεν απέδωσαν.

    Σε ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θέλοντας να την αποχαιρετήσει, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από μία θεατρική τους συνεργασία. Στη λεζάντα, με την οποία τη συνόδευσε, μίλησε για τη συνάδελφό της με τα καλύτερα λόγια, ενώ ανέφερε πως η ίδια πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.

    «Καίτη μου, ήσουν από τα πιο όμορφα άτομα που γνώρισα και συνεργάστηκα σε αυτόν τον χώρο. Ποτέ δε θα ξεχάσω το χιούμορ σου και τη ντομπροσύνη σου. Επειδή ήσουν δυνατός άνθρωπος, πίστευα πως θα τα καταφέρεις. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, νιώθω απέραντη θλίψη. Καλό ταξίδι στο φως, υπέροχο πλάσμα», έγραψε η ηθοποιός, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της συναδέλφου της.

    Φλίγκος

    Δείτε την ανάρτηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...