Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πήγε με την Τζένη Οικονόμου στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου – Δείτε τις φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο Θέατρο Embassy για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου «Sweet Dreams… από κοντά».

    Το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά την είσοδό του στο θέατρο.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    6Z3A4811__1_

     

    6Z3A4806__1_

     

    Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» τον Οκτώβριο και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.

    Επιπλέον είχε τονίσει, ότι τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή, δεν τα διαβάζει και δεν τον αφορούν.

    Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει τα εξής: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Shopping και ντοπαμίνη: Γιατί όσοι πάνε για ψώνια συχνά δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι

    Τα ψώνια δεν είναι απλώς μια καταναλωτική συνήθεια, αλλά...

    Γιατί τελειώνει ο μισθός στις 20 του μηνός

    Ο βασικός μισθός (880 ευρώ μεικτά, 743 ευρώ καθαρά) δεν φτάνει...

    Ιδιοκτήτες Φορτηγών: Αναστέλλεται η απεργία μετά τη συνάντηση με Κυρανάκη

    Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεών τους, που είχαν εξαγγείλει για...