Αλέξανδρος Βρης: Μίλησε για την Πάτρα, το σπιράλ και την υποψηφιότητά του

    Ημερομηνία:

     

    Στον Κωνσταντίνο Μάγνη και την Μαρίνα Ριζογιάννη στον Πελοπόννησος fm

     

    Την ευκαιρία να μιλήσει για την Πάτρα, το σπιράλ αλλά και την υποψηφιότητά του, είχε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Βρης, φιλοξενούμενος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κωνσταντίνου Μάγνη και της Μαρίνας Ριζογιάννη στον Πελοπόννησος fm.

    Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά, δήλωσε ότι η απόφασή του να συμμετάσχει στα κοινά αποτελεί μία «απόλυτα συνειδητή επιλογή» σημειώνοντας ότι «η πόλη έχει χάσει την πυξίδα της» και «πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ, να συνεργαστούμε και να δώσουμε ο καθένας την φρεσκάδα και την εμπειρία του».

    Αναφορικά με την επιλογή του να συνταχθεί με το σπιράλ, δήλωσε ότι η συνέπεια του Πέτρου Ψωμά και του σπιράλ καθώς και η εστιασμένη και ξεκάθαρη παρουσία και θέση τους στα θέματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα, σε συνδυασμό με την πολυσυλλεκτικότητα και την πρότυπη οργάνωση του συνδυασμού.

    Ερωτώμενος για την έκβαση των εκλογών, ο Αλέξανδρος Βρης  δήλωσε αισιόδοξος λέγοντας ότι «Ο κόσμος αντιλαμβάνεται θέλει και την αλλαγή…καθημερινά ως παράταξη εισπράττουμε και την αγάπη αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου».

    Κλείνοντας ο Αλέξανδρος Βρης ζήτησε από τους Πατρινούς την υποστήριξή τους λέγοντας χαρακτηριστικά «Ζητώ την ευθύνη να διεκδικήσω για την Πάτρα» και συνέχισε «Είναι η πρώτη μου εκλογική συμμετοχή, αποφάσισα να υπηρετήσω την πόλη έξω από προσωπικές πολιτικές ιδεολογίες και είμαι εδώ για να εργαστώ, να βάλλω όλες μου τις δυνάμεις και να συνεργαστώ με όλους όσους το επιθυμούν πραγματικά».

    Ακούστε όλη την συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=Z6zD4mUJvs0

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...