Αλεξανδρούπολη: Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου – Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

    Ημερομηνία:

    Ανατριχίλα προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού του 5χρονου από συνομιλήκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης.

    Στην καταγγελία προχώρησε, πριν από λίγες ώρες, ο πατέρας του μικρού αγοριού.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, ως φερόμενοι δράστες εμφανίζονται δύο παιδιά πέντε ετών.

    Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει συνολικά έξι συλλήψεις, με τους συλληφθέντες να αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.
    Ανάμεσα στους συλληφθέντες δύο νηπιαγωγοί που κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Σε αυτούς που έπιασαν οι Αρχές συγκαταλέγονται και τέσσερις γονείς, κηδεμόνες των παιδιών που κατηγορούνται για βιασμό, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Πάτρα»: Ο κατήφορος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου δεν έχει τέλος

    Η Δημοτική Παράταξη «Νέα Πάτρα» καταδικάζει με τον πιο...

    TO ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ – 20 Χρόνια Χωρίς Να Ντρέπομαι Tour

    ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - 20 Χρόνια Χωρίς Να Ντρέπομαι Tour Σάββατο...

    ΔΗΛΩΣΗ Ν. Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Βάλτε την Ελληνική Σημαία στα Μπαλκόνια σας – Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου»

    Συμπατριώτες μου, Αυτές τις μέρες, στις καρδιές όλων των Ελλήνων...

    Πάτρα: Αφαντοι οι διαρρήκτες στα Ροϊτικα! ΒΙΝΤΕΟ – Πώς τους κυνηγούσαν τα σκυλιά!

    Nέο "ντου" ρομά σε σπίτι, αυτή τη φορά στα...