Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για την Σίσσυ Χρηστίδου – “Θα πληρώσετε και οι δύο”

Ημερομηνία:

Ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή μία συνέντευξη του γιου του σκιτσογράφου «Μποστ» που προβλήθηκε το Σάββατο στην εκπομπή της.

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για την Σίσσυ Χρηστίδου

“Η Σίσσυ Χρηστίδου, γνωστή εχθρός και πολέμιος του Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της το Σάββατο, ενώ γνώριζε το περιεχόμενο μιας μαγνητοφωνημένης συνεντεύξεως του, αγνώστου εις εμέ αλλά νομίζω και εις τους περισσότερους Έλληνες, γιου του αείμνηστου σκιτσογράφου «Μποστ», δημοσιοποίησε αυτή την εντελώς συκοφαντική συνέντευξη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, με σκοπό να με συκοφαντήσει.

Γι’ αυτή τη συνέντευξη θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια και οι δυο αλλά να είναι έτοιμοι και να με αποζημιώσουν και ελπίζω η μεν Σίσσυ Χρηστίδου να κρατήσει κάτι από το μισθό της και να έχει εργασία τότε, ο δε γιος του «Μποστ» να έχει κρατήσει κάτι από την κληρονομιά του πατέρα του.

Όσο για τις κλωτσιές, αυτά θα ήθελα να μου τα πει προσωπικά και να μην τρέχει μετά σαν το Βαλλιανάτο και το Λαζόπουλο στα δικαστήρια.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει. Ωραίο είναι να χρησιμοποιείς το όνομα του Κούγια για να έχεις τηλεθέαση και για να σε μάθουν αλλά όταν το κάνεις με αυτό τον τρόπο και με αυτή την ψευτομαγκιά, χωρίς να είναι ο ίδιος κοντά, πρέπει να πληρώνεις και θα πληρώσετε και οι δυο.

Αθήνα,11.07.2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Χ. Κούγιας”

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τραγωδία τα ξημερώματα: Τρεις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σε σοκαριστικό τροχαίο – Διαλύθηκε το ΙΧ

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Γλυφάδα, όταν...

Αχαϊα: Την “πάτησε” ένας ακόμη ηλικιωμένος – Πώς του άρπαξαν 20.000 ευρώ

Την “πάτησε” ένας ακόμη ηλικιωμένος από την δράση των...

Παναχαική ΙΔΕΑ: ” ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ…. ” “….ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ”

" ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.... " "....ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ" Με αυτές τις δύο...

«Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια»: Στο στόχαστρο της απαξίωσης ο κεντρικός πυλώνας του Ελληνισμού

Του Αντώνη Κουνάβη   Σε μια εποχή κατά την οποία εδραιωμένα...