Αλέξης Κούγιας: Νέα επίθεση στη δικηγόρο του Κασιδιάρη

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό πως καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της δικηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη.

    Οπως αναφέρει ο ποινικολόγος, η δικηγόρος χρησιμοποιεί στο site της το ονοματεπώνυμό του για διαφημιστικούς λόγους και τον δυσφημεί.

    ICECAP

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του: 

    Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι ουδεμία σχέση έχω από πολλών ετών με τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη. Η συγκεκριμένη, πάρα τις συνεχείς προφορικές προτροπές μου, τόσο στο επαγγελματικό της site, όσο και στις λίγες αγορεύσεις στα ποινικά δικαστήρια που επιλέγεται, χρησιμοποιεί συνεχώς το ονοματεπώνυμό μου, για ευνόητους λόγους. Δυστυχώς, έρχομαι στη δύσκολη θέση να δηλώσω ότι θα καταθέσω εις βάρος της, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου διότι με δυσφημεί. Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση, διότι από τους εκατοντάδες νεαρούς ασκούμενους δικηγόρους που ασκήθηκαν στο γραφείο μου τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια που ασκώ το λειτούργημά μου και άλλοι έγιναν επίλεκτοι Δικαστές, Εισαγγελείς και Δικηγόροι, η συγκεκριμένη κυρία είναι από τις λίγες περιπτώσεις που χρησιμοποιώντας στο επαγγελματικό της site το ονοματεπώνυμό μου, για διαφημιστικούς λόγους, με δυσφημεί.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μνήμες που χαράζουν και ξεθωριάζουν (αλλά δεν χάνονται) στο πέρασμα του χρόνου

    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Εκείνη την εποχή, στην περιοχή της πλατείας...

    ΠΑΤΡΑ: «Πολεμικό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε… πολεμική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την...