Αλέξης Κούγιας – Πέτρος Κουσουλός: Απίστευτος καβγάς on air – «Παλιονούμερο, κάτσε εκεί με τις κατίνες» – AKOYΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Κουσουλό συνεχίζεται, με τον γνωστό ποινικολόγο και συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να μιλά στον δημοσιογράφο και εκδότη χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

    Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 στην εκπομπή ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Πέτρου Κουσουλού στα Παραπολιτικά 90,1, όταν ο δημοσιογράφος καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση της Πάτρας. Ειδικότερα, την ώρα που εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά.

    Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο σε έντονο ύφος για κατίνες, πράσινα παπούτσια ανεβάζοντας τους τόνους στα ύψη… «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου κι έκλεισε το τηλέφωνο.

    «Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω» απάντησε ο Πέτρος Κουσουλός στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

     

     

     

     

     

     

     

     

    https://www.tlife.gr/

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aυτός είναι ο λόγος που οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν έχουν γένια

    Άραγε, εσείς έχετε δει πιλότο που έχει γένια; Ίσως δυσκολεύεστε να απαντήσετε...

    Τελικά, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα;

    Το να πει κανείς ότι η φιλία των γυναικών...

    ΕΛΛΑΔΑ: «Κυνηγοί» πεταλούδων κατέγραψαν 230 είδη

    Είναι οι έλληνες… κυνηγοί πεταλούδων και συμμετέχουν στο πρώτο εθελοντικό...

    Φακές αραντιστές: μια παραδοσιακή συνταγή της Αστυπάλαιας

    Την πιο διαφορετική συνταγή για φακές τη βρίσκουμε στην κουζίνα της...