Αλέξης Κούγιας: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

    Ημερομηνία:

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

    Φλίγκος

    Ο Αλέξης Κούγιας έχει εισαχθεί για νοσηλεία εδώ και μέρες. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Εντατική νοσηλεύεται για δεύτερη φορά, αυτό το διάστημα.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε εισαχθεί για νοσηλεία την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε εξιτήριο. Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    ICECAP

    Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση είναι ο Αλέξης Κούγιας. Όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά του γνωστού ποινικολόγου μέσω Instagram, η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη.

    Χαρακτηριστικά ο γιος του Αλέξη Κούγια αναφέρει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες.

    Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και να μην μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση.

    Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένειά μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξεκινούν την Δευτέρα οι εργασίες του συμποσίου χαρακτικής που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων

    Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο πρώην κτίριο της ΔΕΥΑΠ (Ακτή Δυμαίων...

    ΠΑΤΡΑ: Κιτρίνισε η πόλη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ! Τι προβλέπεται για τις επόμενες ώρες – ΠΙΝΑΚΑΣ

    Κιτρίνισε η Πάτρα από την αφρικανική σκόνη σε συνδυασμό...

    Εγκληματική οργάνωση άδειασε 33 εκκλησίες βγάζοντας σχεδόν 200.000 ευρώ – Τέσσερις συλλήψεις

    Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις...

    Forbes: Η λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών παγκοσμίως – Ποσά που ζαλίζουν

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα...