Αλέξης Κούγιας: «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην Εθνική οδό

    Ημερομηνία:

    Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα το πρωί της περασμένης Παρασκευής. ο ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στο δρόμο συνέβη το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει… σμπαράλια.

    Φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγια προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό. «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ο Αλέξης Κούγιας.

    «Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε στη συνέχεια.

    Το αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια είναι το ίδιο με του αδικοχαμένου Mad Clip. Ο γνωστός ποινικολόγος, αναμφίβολα είχε τύχη βουνό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Revenge porn από 13χρονο – Διακινούσε βίντεο με συμμαθητές του σε ερωτικές πράξεις

    Σοκ προκαλεί η είδηση από την Κω για τον σχηματισμό δικογραφίας...

    Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε στο Εφετείο μια γυναίκα που είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για βασανιστήρια των παιδιών της

    Αθώα κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης μια γυναίκα η οποία...

    ΝΒΑ: Οι Λέικερς πωλούνται 10 δισ. δολάρια, αλλά δεν είναι η πιο ακριβή ομάδα της λίγκας – Η λίστα του Forbes

    Η συμφωνία του δισεκατομμυριούχου Μαρκ Γουόλτερ για την αγορά...