Αλέξης Κούγιας: Ξεσπά ο γιος του κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου – «Κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς»

    Ημερομηνία:

    Ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατο του ποινικολόγου.

    Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος το Σάββατο (1/3), μία μόλις ημέρα αφού έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Κούγιας, έγραψε στο Facebook προφίλ του: «Kαλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».

    Η ανάρτηση αυτή του δημοσιογράφου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Χρήστο Κούγια να την αναδημοσιεύει στο Instagram προφίλ του και να γράφει σε story του: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα. Κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».

    Χρήστος Κούγιας

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε shutdown οι ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 2018 – Τι σημαίνει η διακοπή λειτουργίας της κυβέρνησης, ποιες υπηρεσίες επηρεάζει

    Σε shutdown μπήκαν και επίσημα οι ΗΠΑ τα μεσάνυχτα της Τρίτης (7 το...

    Εκτελέστηκε με ένεση 64χρονος θανατοποινίτης στη Φλόριντα

    Ένας 64χρονος Αμερικανός, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη...

    Πάτρα: 24ωρη απεργία και συγκέντρωση από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ! Ραντεβού… στην Πλ. Γεωργίου

    Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα σήμερα Τετάρτη...