Αλέξης Κούγιας: Ξεσπά ο γιος του κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου – «Κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς»

    Ημερομηνία:

    Ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατο του ποινικολόγου.

    Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος το Σάββατο (1/3), μία μόλις ημέρα αφού έφυγε από τη ζωή ο Αλέξης Κούγιας, έγραψε στο Facebook προφίλ του: «Kαλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».

    Η ανάρτηση αυτή του δημοσιογράφου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Χρήστο Κούγια να την αναδημοσιεύει στο Instagram προφίλ του και να γράφει σε story του: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα. Κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».

    Χρήστος Κούγιας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη: «Νομίζω πως έπαθα κάταγμα…» – Η ανάρτηση στο Instagram

    Στη Χαλκιδική είχε πάει η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο...

    Συρία: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ενόπλους να αναγκάζουν Δρούζους να πηδήξουν από μπαλκόνι – Σκληρές εικόνες

    Ένα βίντεο με σκληρές εικόνες που δείχνει μαχητές στην Συρία να...

    ΠΑΤΡΑ: Στοχευμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας

    Αύξηση των περιπολιών σε γειτονιές της Πάτρας -στις οποίες...