Αλέξης Τσίπρας: Με το Ίδρυμά του ξεκινά το rebranding – Δείτε το καταστατικό και ποιοι συμμετέχουν

    Ημερομηνία:

    Στο  ΓΕΜΗ με αριθμό 173633601000 κατατέθηκε η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος Τσίπρα, μέσω του οποίου θα επιχειρήσει το προσωπικό του rebranding. Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε, συμμετέχουν – πέραν του πρώην πρωθυπουργού – δύο στενοί του συνεργάτες: για τον διευθυντή του Γραφείου, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, o οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και την Γιάννα Πεππέ, γενική γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Τσίπρα.

    Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος, ο οποίος άλλωστε είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ προβλέπεται να δραστηροποιηθούν αρκετοί στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ήταν η τελευταία εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

    Όπως είναι γνωστό, το Ιδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο διεθνές συνέδριο για τις 17 και 18 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

    Ο λογαριασμός Georghy Zhukov του X- Twitter, βρήκε και δημοσίευσε το καταστατικό του Ιδρύματος:

    tsipras_1
    tsipras_2
    tsipras_3
    tsipras_4

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Φιλολογικό Μνημόσυνο του Πρωτοπρεσβύτερου Κωνσταντίνου Καπετανόπουλου

    Η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος στο Φιλολογικό Βραδινό αυτής...

    Συνάντηση του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργου Παναγιωτόπουλου με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Μαρία Πετροπούλου

    Σε ιδιαίτερα γόνιμο και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών η...

    Πάτρα: Το νέο κέντρο λογοθεραπείας με το όνομα ενός ανθρώπου που ενέπνευσε την ομάδα – Φωτό από τα εγκαίνια!

    Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο λογοθεραπείας “Νικόλας – Το Σπίτι...