ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΕΛΕΤΙΔΗ: Ολοι κάτι λέγανε και ο μυλωνάς τ’ αλεύρι! Τα βάζει με τον Δήμαρχο η βουλευτής

    Ημερομηνία:

    Από την βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου λάβαμε την εξής δήλωση:

    Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κήρυξε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Πάτρα τον Αμερικανό Πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ ο οποίος είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδριο για το παρόν και το μέλλον της περιοχής.

    Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος Πατρέων δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από όλα αυτά παρά μόνο για την τήρηση της γνωστής ξύλινης κομματικής του γραμμής. Δηλαδή «Όλοι κάτι λέγανε και ο μυλωνάς το αλεύρι»!

    Δεν δικαιούται  όμως σε καμία περίπτωση ως πρώτος πολίτης της πόλης να διώχνει κανέναν και μάλιστα να υποκινεί εκδηλώσεις εναντίον του. Δεν έλαβε από τον Πατραϊκό λαό καμία τέτοια εξουσιοδότηση. Από το σπίτι του μπορεί να διώχνει όποιον θέλει. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλόξενων Πατρινών πολιτών δεν έχει καμία σχέση με τις παρωπίδες και την πολιτική ναφθαλίνη του κ. Πελετίδη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όμιλος ΔΕΗ: Έναρξη κατασκευής νέου σταθμού μπαταριών (BESS) στο Αμύνταιο

    Ο νέος σταθμός θα αποτελείται από μπαταρίες συνολικής...

    Ο ΝΟΠ  συμμετέχει στη πανελλήνια δράση της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων

    Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών συμμετέχει στη μεγάλη πανελλήνια δράση...

    ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ: Δεν ήταν θαύμα — ήταν τύχη!

    Και η τύχη, δυστυχώς, δεν θα είναι πάντα με...

    Θλίψη στον κόσμο του σκακιού: Πέθανε ο Αμερικανός γκραντμάστερ Ντάνιελ Ναροντίτσκι – Ήταν 29 ετών

    Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του σκακιού η ξαφνική απώλεια του...