«All Star Survivor»: Εξαλλη η παραγωγή με τον Πατρινό Γιώργο Ασημακόπουλο

    Ημερομηνία:

    Τα στελέχη της Ατζούν Μίντια είναι ιδιαίτερα ενοχλημένα με τον Πατρινό Γιώργο Ασημακόπουλο στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, η πρώτη αυστηρή προειδοποίηση έγινε στον Ασημακόπουλο όχι μόνο γιατί πήγε στη ζούγκλα με τη Μαριαλένα για να βρει φαγητό, αλλά γιατί δεν υπάκουσε την εντολή να μην γίνει καμιά ανάρτηση στα Social Media, μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

    Ο Γιώργος πιθανότατα είχε παραχωρήσει τους κωδικούς του σε δικό του άνθρωπο και εκείνος έκανε story στο Instagram αφότου οι παίκτες παρέδωσαν τα κινητά τους.

    Δεν γνωρίζουμε αν θα επιβληθεί ποινή με το καλημέρα σας στον παίκτη, αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει γίνει πιο αυστηρός όσον αφορά στον συγκεκριμένο κανονισμό καθώς αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους κανόνες που δεν τηρήθηκαν στα προηγούμενα σαρβάιβορ, γι’ αυτό μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή δε θα είναι ούτε ο Αρης Σοϊλέδης στο Survivor All Star, γιατί χρησιμοποιούσε πέρυσι κινητό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία! 33χρονος κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του! Πατέρας ενός παιδιού με έγκυο σύζυγο

    Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Οινόης Ηλείας από τον ξαφνικό θάνατο...

    Πάτρα: Δείτε σε φωτογραφία την οδό Αγίου Νικολάου… πριν κατασκευαστούν οι σκάλες με τα 193 σκαλοπάτια

    Οι εμβληματικές Σκάλες της οδού Αγίου Νικολάου στην Πάτρα κατασκευάστηκαν το 1934.  Αποτελούν...

    Voucher 200 ευρώ: Ποιοι και πώς θα το λάβουν – Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις αιτήσεις και την εξαργύρωση

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις...