Άλμα Ζωής Πάτρας: Αιμοδοσία στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα από 1 έως 5 Νοεμβρίου

Ημερομηνία:

Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας Pink the City 2022 ολοκληρώνονται με την αιμοδοσία στην μνήμη της εκλιπούσας εμπνεύστριας του, Λιολιώς Κολυπέρα, που με την στάση ζωής της και το έργο της, δίδαξε τη δύναμη της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Tο Άλμα Ζωής Πάτρας, με πίστη στο όραμά της, στηρίζει την αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου «ο Άγιος Στυλιανός», στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΓΝΠ, που θα βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου, από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 9:30-13:30 & 17:00-20:30 (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και 9.30 – 13.30 (Τετάρτη, Σάββατο).
Σας προσκαλούμε όλους και όλες να τιμήσουμε την μνήμη της, διαθέτοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, με τεράστια, όμως, σημασία για την ζωή εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, που το έχουν ανάγκη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αγνώριστη η Δούκισσα Νομικού: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που έκλεψε τις εντυπώσεις

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού, αφήνοντας...

Νίκος Συρίγος κατά Κωνσταντίνου Αργυρού: «Καίγεται όλη η Γαλλία και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις βίντεο;»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού από...

Ρένος Πίποϊ: Βουβοί οι δρόμοι του Βόλου για τον χαμό του βιολιστή

Μία από τις πιο γνώριμες, αυθεντικές και αγαπητές φιγούρες...

«Φάντασμα» το πατρικό της Στανίση

Λύγισε μπροστά στο εγκαταλειμμένο πατρικό της στη Νάουσα η...