Άλμα Ζωής Πάτρας: Συναντήστε τους ειδικούς και λύστε τους γρίφους

    Ημερομηνία:

    Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας επανέρχεται με τις μηνιαίες συναντήσεις ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα σε ειδικούς ογκολογικών θεμάτων και στο ευρύ κοινό. 

    Το Πρόγραμμα MEET THE EXPERTS – ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ επανέρχεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες 10:30-13:00, με θέμα:  Port – τι είναι, τι προσφέρει, πως διατηρείται σε άριστη κατάσταση “ με ομιλήτρια την κα  Νούκου Αθηνά – Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια Επεμβατικης Ακτινολογίας Π.Γ.Ν.Π. “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ” .

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον οικείο πλέον χώρο του  Πολυχώρου  Mosaic (Ερμού 112) με ελεύθερη συμμετοχή και ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και στο Youtube.

    Το 4ο σεμινάριο του Προγράμματος “MEET THE EXPERTS” υλοποιείται με την Υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του 40χρονου Βασίλη – Έδωσε ζωή με το θάνατό του

    Την Τρίτη 1 Ιουλίου και ώρα 6.00μ.μ. από τον...

    Σορός χωρίς κεφάλι και χέρια βρέθηκε σε παραλία

    Τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 30/06/2025, ενημερώθηκε η Λιμενική...

    ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό τουριστών σε κλαμπ στη Ζάκυνθο

    Ενα σοβαρό περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξυ Βρετανών τουριστών σε...

    Μητέρα Μουρτζούκου: «Είναι ύποπτη από τα Χριστούγεννα και κανείς δεν την “ακουμπάει”»

    Επανήλθη η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου που βρίσκεται στο...