Αλόννησος: «Ποντάρει» στους υποβρύχιους γάμους για τον τουρισμό της

    Ημερομηνία:

    Εντυπωσιάζουν στηνΑλόννησο οι υποβρύχιες φωτογραφήσεις γάμου στο πλαίσιο των γαμήλιων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού.

    «Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

    Ο πρώτος υποβρύχιος γάμος της Ελλάδας στην Αλόννησο!

    Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

    «Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους.

    Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/10/2025

    Τα ματς για την 3η αγωνιστική της League Phase...

    Πάτρα: Σκληρή ανακοίνωση γονέων δημοτικού σχολείου: Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου...

    Νέο application: Καταγγελίες για την ακρίβεια με ένα κλικ – Πώς θα λειτουργεί το νέο ψηφιακό «όπλο»

    Εντός Νοεμβρίου εκτός μεγάλου απροόπτου, αναμένεται να παρουσιασθεί η...

    Πάτρα – φωτό! Χάος με την διακοπή ρεύματος στο κέντρο – Δεν έχει τελειώσει ο ΔΕΔΔΗΕ

    Στην Πάτρα πολλά είναι τα προβλήματα με τη διακοπή...