ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Δείτε τι δήλωσε για το ατύχημα! Ο κανόνας…. που τον “σώζει”
Ημερομηνία:
Ημερομηνία:
To flamis.gr μίλησε με τον αλυτάρχη του αγώνα κ. Καγιάφα. Οπως μας είπε, δεν μπορεί να λάβει καμία θέση επί του συμβάντος γιατί έγινε στην διάρκεια ενός event και όχι του αγώνα. Αρα δεν φέρει καμία ευθύνη.
Να θυμίσουμε την ανακοίνωση της γραμματείας του PICK:
Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: Το PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ).
Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας.
Τελευταία Νέα