Αμαλιάδα: «Λουκέτο» διαμαρτυρίας η εστίαση με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη

    Ημερομηνία:

    Kλειστά θα παραμείνουν αύριο, μέρα επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Ηλεία, τα καταστήματα εστίασης στην Αμαλιάδα, χωρίς να έχει αποκλειστεί εντελώς και το ενδεχόμενο  να «κατεβάσει» ρολά γενικότερα η αγορά.

    Χθες βράδυ,  κατά την σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας στο Συνεδριακό Κέντρο,  αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Αρχ. Ολυμπία κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, στον οποίο θα επιδοθεί υπόμνημα διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που πλήττουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας ουσιαστική στήριξη.

    Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, έκανε κάλεσμα σε όλους τους εμπορικούς συλλόγους της Ηλείας και στον εμπορικό  και επιχειρηματικό κόσμο της Αμαλιάδας και του νομού να βρεθούν αύριο στις 11 το πρωί στην Αρχ. Ολυμπία, ώστε να διαμαρτυρηθούν προς τον Πρωθυπουργό.

    Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ήλιδας «Εστίαση Ήλιδας» εξέδιδε ανακοίνωση κλεισίματος των καταστημάτων για αύριο Τετάρτη.

    Η συμμετοχή στην χθεσινή σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου ήταν μηδαμινή, γεγονός που στηλιτεύτηκε από όσους συμμετείχαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Νοσοκομειακοί γιατροί σχετικά με την πυρκαγιά στο ΓΝ Πατρών

    Σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑ τονίζει τα εξής: «Για...

    ΠΑΤΡΑ: Στο Καραμανδάνειο 4χρονος! Επεσε σε βράχια στη θάλασσα

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Δευτέρα (28/07/2025) στο Μεγανήσι στη Λευκάδα, όταν ένας...

    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ: Ανατράπηκε σκάφος στα Τριζόνια

    Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

    ΑΧΑΪΑ – ΤΩΡΑ: Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο! Ηχησε το 112! ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

    Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Νησί Τέμενης. Έχουν σπεύσει ισχυρές...