Αμαλιάδα: Τηλεκπαίδευση στο πεζοδρόμιο της πλατείας του Ανεμόμυλου

    Ημερομηνία:

    Στο πεζοδρόμιο, πίσω από την πλατεία του Ανεμόμυλου, παρακολουθεί εδώ και 2 ημέρες , όπως μας εξομολογήθηκε, τα μαθήματά του μέσω τηλεκπαίδευσης, ένας μαθητής της Αμαλιάδας. Αιτία, όπως μας εξήγησε ο ίδιος μαθητής, είναι… ένα χαλασμένο ρούτερ!

    «Το ρούτερ στο σπίτι χάλασε και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να το φτιάξει» είπε στο «Ilia,news» ο μαθητής και συνέχισε: «Μέχρι τότε έπρεπε να βρω κάπου ίντερνετ για να μπορώ να μπαίνω στα μαθήματα».

    Καλά ντυμένος, για να προφυλαχθεί από κρύο, ειδικά σήμερα που ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, με την σχολική του τσάντα και όλα τα «πολεμοφόδια» για την κατάκτηση της γνώσης, ο μικρός μαθητής κάθεται εδώ και περίπου ένα μήνα, όπως  είπαν οι γείτονες της κεντρικής πλατείας στο παγωμένο πεζοδρόμιο, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

    Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του παρακείμενου καφενείου, που χρησιμοποιεί το ίντερνετ μέσω wifi ,του ανοίγει μερικές φορές την πόρτα να μπει μέσα, όπου έχει τραπέζι, καρέκλα και ζεστασιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μην ρωτάτε «πώς πήγε το σχολείο σήμερα;» – Οι 7 παραγωγικές ερωτήσεις προς τα παιδιά

    Συχνά οι γονείς παραπονιούνται και ανησυχούν όταν τα παιδιά...

    Έρχονται καλύτερες μέρες για την αγορά luxury – Σε φάση επανεκκίνησης τα brands

    Η παγκόσμια αγορά πολυτελών ειδών θα επιστρέψει στην ανάπτυξη...

    Εξαγορά στα κρυφά – Πώς βρέθηκαν Rolls Royce και Bentley κάτω από την ίδια στέγη

    20 Νοεμβρίου 1931 Στον κόσμο των αυτοκινήτων, λίγα brands αποπνέουν...

    Πάτρα: Θρήνος για την Βασιλική Ζαχαροπούλου

    ΚΗΔΕΙA Την αγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, αδελφή, θεία & γιαγιά ΒΑΣΙΛΙΚΗ ...