Αμαξοστοιχία Intercity, με εκατοντάδες επιβάτες, προσέκρουσε σε βράχια

Ημερομηνία:

Τρένο προσέκρουσε σε βράχια που είχαν πέσει στη γραμμή, στο Πολυδένδρι Αττικής, 45 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

Το ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ενώ η αμαξοστοιχία Intercity 52 (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) μετέφερε εκατοντάδες επιβάτες.

Η αμαξοστοιχία, που υπέστη βλάβη στη μηχανή, οδηγήθηκε με χαμηλή ταχύτητα στον σταθμό Σφενδάλη (Μαλακάσα), όπου πήγε άλλη μηχανή. Τελικά, η αμαξοστοιχία συνέχισε την πορεία της προς Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση.

Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον 902.gr η πολιτική κόστους – οφέλους συνεχίζει να κυριαρχεί. Δέκα έξι μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν γίνονται έργα, δεν ελέγχονται οι γραμμές, ενώ πολλά μέρη του δικτύου αποτελούνται από παλιές γραμμές με προδιαγραφές του προηγούμενου αιώνα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογή ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση στο χώρο στάθμευσης Καλεντζιώτη

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας με την συνεργασία της Κοινωνικής...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας: Ευρεία σύσκεψη ενόψει Πολυτεχνείου και πανελλαδικής απεργίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία σε...

Πάτρα: Το σπίτι του Ανδρέα Οχτάρα που μεταμορφώνεται κάθε Halloween

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%bf%cf%87%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5/