Άμεση η αντίδραση της Διοίκησης 6ης ΥΠΕ για το περιστατικό επίθεσης σε ιατρό του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

    Ημερομηνία:

    Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό επίθεσης σε ιατρό του Νοσοκομείου.

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επικοινώνησε με την Ιατρό που ήταν θύμα της επίθεσης και της εξέφρασε το ενδιαφέρον του ιδίου, αλλά και της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, ενώ κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, πάντα σε πλήρη συνεργασία με την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

    Αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε ο κ. Γιάννης Καρβέλης, ζητήθηκε η παρέμβαση του Εισαγγελέα, ενώ κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη.

    Καταδικάζουμε κάθε μορφής βία εναντίον των εργαζομένων και επιστημόνων που στελεχώνουν τις υγειονομικές μας μονάδες. Η Υγεία είναι αγαθό για τον πολίτη και οι εργαζόμενοι που την υπηρετούν και προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτό τον αγώνα, πρέπει να είναι θωρακισμένοι και ασφαλείς, προκειμένου να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους.

    Δεν θα επιτρέψουμε καμία βιαιοπραγία εις βάρος των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων μας. Με απόλυτο αρωγό σε αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο Υγείας, θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, έτσι ώστε τέτοια περιστατικά να αποτελέσουν παρελθόν στον χώρο της Υγείας, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το ευχαριστώ του Χ. Δήμα στους δημοσιογράφους

    «Παραδίδουμε τα τελευταία 10 χλμ. εντός χρονοδιαγράμματος όπως είχαμε...

    Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για μία μοναδική συναυλία-γιορτή στην Πάτρα

    Η αναβληθείσα συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο πλαίσιο του...

    Εποχικοί πυροσβέστες Πάτρας για δωδεκάμηνη εργασία: «Δεν είναι μόνο δίκαιο, είναι αναγκαίο»

    «Το αίτημα για δωδεκάμηνη εργασία δεν είναι μόνο δίκαιο,...

    Επίσημο: Η Τoyota Gazoo Racing παρουσίασε τα GR GT και GR GT3

    Το GR GT είναι το νέο κορυφαίο σπορ μοντέλο...