Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πάρο, το Γυναικείο Φωνητικό Συγκρότημα ΕΜΜΕΛΕΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»

    Ημερομηνία:

    Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πάρο, το Γ.Φ.Σ. ΕΜΜΕΛΕΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», όπου θα συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Πάρου, που θα οργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» Πάρου, με τη συνδιοργάνωση του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής και του Δήμου Πάρου.

    Στην κεντρική συναυλία του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Πάρου, θα λάβουν μέρος, εκτός της Πατρινής χορωδίας οι: Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, η Χορωδία Φιλόμουσων Τήνου, η Μικτή πολυφωνική χορωδία Σωτήρη Δογάνη, η Χορωδία Δήμου Επιδαύρου, η Χορωδία Άγιος Σπυρίδων Κέρκυρας, ο Βυζαντινός Χορός «Τρίφθογγος Λύρα» και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» Πάρου.

    Η «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» θα ερμηνεύσει το πιο κάτω πρόγραμμα:

    «ΜΑΡΙΝΑ», Στίχοι: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,

    «ΕΡΗΝΑΚΙ», ΔΗΜΩΔΕΣ, Επεξεργασία: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ,

    «ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΑΚΙΑ», Στίχοι: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΑΥΡΑΓΚΑΣ, Επεξεργασία: ΑΛΜΠΕΝΑ ΠΕΝΚΟΒΑ,

    «ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ», Στίχοι: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, «ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΛΟ», Στίχοι- μουσική: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ,  Επεξεργασία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΝΙΔΗΣ.

    Την Κυριακή το πρωί και μετά τη Θεία Λειτουργία, οι χορωδίες θα ερμηνεύσουν θρησκευτικούς Ύμνους, εντός του Ιερού Ναού της Παναγίας Εκατονταπυλιανής. Η «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» θα ψάλλει τον Ύμνο: «Τον Συνάναρχο Λόγο», Απολυτίκιο. Ήχος Πλ. Α΄,

    Τη χορωδία θα διευθύνει η Αλμπένα Πενκόβα, ενώ πιάνο θα παίξει η Λούση Χριστοδούλου και οι δύο καθηγήτριες του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ». Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Σταματόπουλος.

    Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πάρο, το Γυναικείο Φωνητικό Συγκρότημα ΕΜΜΕΛΕΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΥ: Μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία – «Κύμα» φυγής υγειονομικών

    Για κύμα μαζικής φυγής των υγειονομικών από το σύστημα δημόσιας...

    To πάθημα έγινε μάθημα για το ΝΑΤΟ – Ασπίδα αέρος από την Αρκτική έως τη Μεσόγειο

    Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της άμυνας της...

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...