Αναγνωστοπούλου – Μάρκου: “Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στο Γ’ Α.Τ. Πατρών

    Ημερομηνία:

    Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου.

    Όπως επισημαίνουν:

    Η χθεσινή δολοφονική επίθεση με πέντε [5] βόμβες μολότοφ στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και ο κίνδυνος που προέκυψε για τη ζωή ενός εργαζόμενου αστυνομικού, είναι απολύτως καταδικαστέες πράξεις. Η συμπαράστασή μας στα θύματα των επιθέσεων μιας αδιέξοδης και τυφλής βίας, είναι αυτονόητη. 

    Καλούμε, για μια ακόμα φορά, την Ελληνική κοινωνία και ειδικά τους νέους να απομονώσουν ηθικά και πολιτικά όλους αυτούς που μεταχειρίζονται βίαια μέσα για να επιβάλλουν τις ιδέες τους.

    Καλούμε, επίσης, την Ελληνική αστυνομία και ειδικά τα χιλιάδες προοδευτικά στελέχη της να εργαστούμε μαζί για την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και της λογοδοσίας και για την προάσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...

    Γονείς στις ΗΠΑ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν τη 17χρονη κόρη τους – Αρνήθηκε να παντρευτεί ηλικιωμένο

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον, όπου δύο γονείς...

    Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε οικία στη Βουλιαγμένη

    Νεκρή εντοπίστηκε μία γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή...
    Best Shop