Αναπηρικό αμαξίδιο δόθηκε σε ΑμΕΑ μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Θετικό πρόσημο απέσπασε η κίνηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να προσφέρει, έπειτα από άμεσες ενέργειες που έγιναν από την Κοινωνική Υπηρεσία, ηλεκτρικό Αμαξίδιο σε δημότη με κινητικά προβλήματα. Η κίνηση αυτή δείχνει στην πράξη το έντονο κοινωνικό προφίλ της δημοτικής αρχής και της διάθεση προσφοράς, με σκοπό τη διευκόλυνση της ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Νάντια Ασκούνη παρέδωσε το ηλεκτρικό αμαξίδιο, μαζί με τον Ειδικό Σύμβουλο σε θέματα ΑμΕΑ και Αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Σπηλιόπουλο, την Παρασκευή το πρωί στον 47χρονο Δημήτρη, ο οποίος εδώ και περίπου δύο έτη πάσχει από εγκεφαλίτιδα και δεν μπορεί να περπατήσει.

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε, συγκινημένος, ότι, μόνο, μέσα από την αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο θα δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία. «Έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας είναι να βοηθά γρήγορα και αποτελεσματικά τους πολίτες του Δήμου μας που είναι ευάλωτοι. Θα συνεχίσουμε να ανταπικρινόμαστε θετικά ανάλογα με τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε», πρόσθεσε ο κ. Αλεξόπουλος.

    Τέλος, αναφορικά με τα ΑμΕΑ η δημοτική αρχή Αλεξόπουλου θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, το επόμενο διάστημα, προκειμένου να διευκολύνεται η μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η αληθινή ιστορία του καρναβαλιού της Βενετίας

    Το καρναβάλι της Βενετίας, μια από τις πιο διάσημες...

    Ρεύμα: Νέα εκτίναξη στην τιμή και «φλερτ» με τα 200 ευρώ στη χονδρική

    Με νέα εκτίναξη της τιμής του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά που...

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...

    Σεξ: Πως ωφελείται η υγεία από τον οργασμό

    Βοηθάει το σεξ στην υγεία μας; Ας πάρουμε τα πράγματα από...
    Best Shop