Ανάπλαση Πειραιώς με …σφραγίδα Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Ανάπλαση 4 εμβληματικών κτηρίων στο κέντρο της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη και στο Λαύριο, που αφορούν σε δομημένη επιφάνεια συνολικά 127.000 τ.μ. και επένδυση άνω των 500 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει η στρατηγική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την Dimand που αναμένεται να επεκταθεί και σε νέα κτήρια από το χαρτοφυλάκιο που διατηρεί η Πειραιώς.

    Μέσω της συμφωνίας που ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου χαρακτήρισε win win «ο Όμιλος Πειραιώς, αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνογνωσία της Dimand, ενισχύει τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του υπό το πρίσμα της αξιοποίησης του real estate και της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

    GLEARNET

    Ο Πατρινός διευθύνων σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σημείωσε ότι «πρόκειται για επενδύσεις που θα ολοκληρωθούν μέσα σε τρία με τέσσερα χρόνια, τα κτήρια θα ενταχθούν ξανά στον ιστό της πόλης και θα είναι πράσινα, θα αποκτήσουν πολλαπλές χρήσεις που θα συνδέονται άμεσα με τον πολιτισμό και την οικονομική ιστορία του τόπου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκη όνειρο πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών μέσα στη Πολωνία επί της Λέγκια Βαρσοβίας

    Νίκη όνειρο πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών μέσα στη Πολωνία επί της Λέγκια...

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...