Αναστάτωση στο νοσοκομείο Βόλου – Επιτέθηκε σε γιατρούς και ασθενείς με ψαλίδι

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/09), στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου, καθώς μία γυναίκα φέρεται να έβρισε τους γιατρούς και να επιτέθηκε με ψαλίδι σε έναν ασθενή.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η γυναίκα επισκέφθηκε το ΤΕΠ του “Αχιλλοπουλείου” δηλώνοντας χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

    Παράλληλα απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι, δημιουργώντας πανικό. Αμέσως κλήθηκε το “100”. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της.

    Να σημειωθεί ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλάβρυτα: Δέντρο έπεσε στις γραμμές του Οδοντωτού – Ακινητοποιήθηκε το τρένο

    Από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ένα δέντρο...

    ΠΑΤΡΑ: Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου

    Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής...