Ανατροπή στην υπόθεση – Γεωργία Μπίκα: Κατηγορείται για αρπαγή η κοπέλα που είχε καταγγείλει βιασμό

    Ημερομηνία:

    Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η Γεωργία Μπίκα, που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022- υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

    Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύνταξη: Τέλος στα 62 – Σταδιακή αύξηση ορίων ηλικίας για τους σημερινούς 55άρηδες από το 2027

    Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σήμερα στην ηλικία των 55...

    Αλπινιστές επιθεωρούν τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου – Εικόνες που κόβουν την ανάσα

    Εντυπωσιάζουν οι Γαλλοι αλπινιστές στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου...

    Πάτρα: Ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ από μαθητές στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου! Η σχέση με τον βιασμό

    Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον πεζόδρομο Γεροκωστοπούλου με...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...