MasterChef: Τέσσερις υπόψηφιοι για αποχώρηση, αλλά τρεις θα μαγειρέψουν…

    Ημερομηνία:

    Ο Μάριος Λιόλιος, ως νικητής του Mystery Box, μοίρασε στους συμπαίκτες του αριθμό κονσερβών για να μαγειρέψουν στο Tεστ Δημιουργικότητας, ενώ ο ίδιος επέλεξε να μην προκαλέσει τη Φανή Ζιώγα σε μαγειρική μονομαχία, αλλά να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από την ασφάλεια του εξώστη.

    Οι επιλογές του ξάφνιασαν αρκετούς συμπαίκτες του και άφησαν ερωτηματικά, αφού δε φάνηκε να ευνοεί όλα τα μέλη της κόκκινης ομάδας, στην οποία ανήκει.Πιάτα με φαντασία και άρτια τεχνική εξέπληξαν θετικά τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ άλλα τους άφησαν προβληματισμένους. Νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος κέρδισε και τα πλεονεκτήματα για την επόμενη Ομαδική Δοκιμασία.

    Ο Στέφανος Σαμανής, η Αναστασία Ντμίτρουκ, η Τατιάνα Χαρτάτι, ο Γιώργος Μελανδίνος, είναι αυτοί που θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2022.

    Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και λίγο πριν τη δοκιμασία αποχώρησης, μία ανακοίνωση και τα νέα δεδομένα που φέρνει θα αφήσουν διαγωνιζόμενους και κριτές έκπληκτους.

    Οι  τρεις, τελικά, υποψήφιοι για αποχώρηση, θα μαγειρέψουν με πάθος για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, αφού κανείς δε θέλει να είναι αυτά τα τελευταία λεπτά μαγειρικής του στο MasterChef 2022. Οι κανόνες, όμως, είναι κανόνες και ένας ή μία θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

    Η αποχώρηση φέρνει απογοήτευση για το «άδοξο» τέλος αλλά και δάκρυα συγκίνησης στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα αδείας 2025: Οι δικαιούχοι – Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο

    Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πληρώνονται με τον...

    Κουμπάρα σε γάμο στην Κρήτη η Σάσα Μπάστα -Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

    Μια ξεχωριστή στιγμή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους...

    Συναγερμός για γονική αρπαγή δύο παιδιών από το Βέλγιο – Πιθανόν βρίσκονται στην Πάτρα – Πότε έφθασαν στην Αχαϊα

    Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της...

    UEFA: Έρχεται μεγάλη αλλαγή στις νοκ άουτ φάσεις -Τι αλλάζει σε Champions League, Europa και Conference

    Μία σημαντική αλλαγή στη νοκ άουτ φάση των ευρωπαϊκών...