Αναβάλλεται η πορεία Πάτρα- Ρίο για το τρένο

    Ημερομηνία:

    Στα πλαίσια των αγωνιστικών πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής, για πλήρη υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από Ρίο μέχρι Νέο Λιμάνι Πάτρας, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Achaia Beach στον Καστελλόκαμπο, θα γίνει Λαϊκή Συνέλευση στην οποία θα συμμετέχουν η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, φορείς και κάτοικοι, ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή.

    Όπως αναφέρει: Στη Συνέλευση θα συζητηθεί  η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και η ημερομηνία της πορείας Πάτρα – Ρίο για να ικανοποιηθεί  το αίτημα της πόλης.

    Η πορεία Πάτρα – Ρίο, που είχε ανακοινωθεί για την Κυριακή 23 Οκτώβρη, αναβάλλεται, μετά από αίτημα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής Αχαΐας» ο οποίος εκείνη την ημέρα διοργανώνει τη μεγάλη του εκδήλωση – πορεία κατά του καρκίνου του μαστού, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...