Αναβλήθηκε η δίκη 56χρονου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 19χρονης με …μασάζ

    Ημερομηνία:

    Αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου του 2023, στη δίκη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 19χρονης που εκκρεμεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με κατηγορούμενο έναν 52χρονο. Ο κατηγορούμενος,  καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

    Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο 52χρονος ασθένησε και προσκόμισε δια του συνηγόρου του κ. Φώτη Ρωμαίου σχετική βεβαίωση στο δικαστήριο που χορήγησε την αναβολή.

    Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 19η Μαΐου 2018 και ώρα 03.00 από αστυνομικούς του AT Ιαλυσού. Εις βάρος του υποβλήθηκε συγκεκριμένα έγκληση από μια 19χρονη που διατείνεται ότι ασέλγησε εις βάρος της την 18η Μαΐου 2018 το βράδυ σε κατάστημά του, ενώ της έκανε μασάζ.

    Ο καταγγελλόμενος, όπως περιέγραψε, προέβη σε μαλάξεις στους κοιλιακούς της, στα ισχία και στα πόδια της και ενώ του ζήτησε να σταματήσει εκείνος συνέχισε κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της.

    Υποστήριξε ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μια πετσέτα και ότι της αφαίρεσε εντελώς το μπικίνι της με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και ότι ασέλγησε εις βάρος της με τα δάκτυλα του.

    Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και εκείνος σταμάτησε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...