Αναβλήθηκε η δίκη για τις χιλιάδες κροτίδες στην Κάτω Αχαΐα

Ημερομηνία:

Αναβλήθηκε για τις 23 Μαρτίου, η προγραμματισμένη για χθες, δίκη του 50χρονου εμπόρου από την Κάτω Αχαΐα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14.860 κροτίδες και 2.600 πυροτεχνικά είδη, καπνογόνα και βεγγαλικά.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, όταν στην επιχείρησή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το παράνομα «εμπόρευμα».

Υπενθυμίζεται πως φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε παραγγείλει τις ποσότητες από το εξωτερικό με σκοπό να τις διαθέσει στην τοπική αγορά κατά την καρναβαλική περίοδο. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ΄.ελεγχοι θα συνεχιστούν με σκοπό να περιοριστούν τα ατυχήματα που τυχόν συμβούν στην Καρναβαλική περιοδο.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Μαϊμού»- λογιστής εξαπάτησε 81χρονο και τού άρπαξε 5.000 ευρώ

Θύμα απάτης έπεσε ένας 81χρονος σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη....

Εκτός από τον Αντώνη Πανούτσο, στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύονται ακόμη 3 περιστατικά με ιό του Δυτικού Νείλου

Την ώρα που ο δημοσιογράφος, Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται στη...

Πατέρας στην Κύπρο άφησε την 11χρονη κόρη του μόνη στο σπίτι και ταξίδεψε στην Αλβανία για έναν… ποδοσφαιρικό αγώνα

Σοβαρή υπόθεση παραμέλησης ανηλίκου διερευνά η Αστυνομία στην Κύπρο, μετά...