Αναβλήθηκε η δίκη για τον ξυλοδαρμό της Γερμανίδας – Ήρθαν για διακοπές και την έδειρε ο άντρας της

    Ημερομηνία:

    Αναβλήθηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου η δίκη για τον ξυλοδαρμό της 49χρονης Γερμανίδας από τον σύζυγο της που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o άντρας συνελήφθη ενώ τη γρονθοκόπησε, την εξύβρισε και την απείλησε αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμπεριφορά του 52χρονου έχει υπάρξει βίαιη και κατά το παρελθόν.

    Μάλιστα εκτός από το περιστατικό ξυλοδαρμού ο 52χρονος κατηγορείται και για διατάραξη οικιακής ειρήνης καθώς «ξεσηκώθηκε» όλο το ξενοδοχείο από τις φωνές.

    Η γυναίκα ωστόσο το πρωί δεν προσήλθε στο δικαστήριο ενώ έχει παραγγελθεί από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονήθηκε στη φυλακή καθηγητής που βίασε 15χρονη

    Ο καθηγητής θα αποφυλακιζόταν το 2027 Πρώην καθηγητής στις ΗΠΑ...

    Μητέρα Ειρήνης Μουρτζούκου: «Μέχρι και λίγες μέρες πριν συλληφθεί η Ειρήνη έμενε με την μητέρα του Παναγιωτάκη»

    Νέες αποκαλύψεις για την φυλακισμένη για τον θάνατο τεσσάρων...

    Κουτσομπολεύουν Πατρινό επιχειρηματία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84/  

    Πάτρα: Καταδικάστηκε ο Τάσος που σκότωσε μάνα και θεία στην Ανω Πόλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%cf%89/