Αναβλήθηκε η δίκη του 53χρονου ιερέα στο Αγρίνιο για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών

    Ημερομηνία:

    Αναβλήθηκε η δίκη του 53χρονου ιερέα από το Αγρίνιο για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών που τον είχαν καταγγείλει, ενώ έχει ήδη καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση άλλων τριών.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος agriniopress.gr, την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο στο Αγρίνιο είχε ολοκληρωθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 53χρονου ιερέα από το Αγρίνιο για τους βιασμούς των τριών ανήλικων κοριτσιών.
    Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, όταν στην ίδια δίκη κατέθεσαν για τον βιασμό τους από τον ιερέα και οι άλλες δυο νεαρές γυναίκες που έμεναν μαζί του – υπόθεση που επρόκειτο να δικαστεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου, ζήτημα ημερών είναι και η συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την καθαίρεση του.

    Φλίγκος

    Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο, ο 53χρονος είχε καταδικαστεί σε 27χρονια φυλάκισης – ποινή που το δικαστήριο έκρινε ότι δεν έπρεπε να μειωθεί ούτε ημέρα.

    Ο ιερέας είχε κριθεί ένοχος για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε (πορνογραφικό υλικό, βιασμοί και ασέλγεια) ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κεραμέως στη Βουλή: Από τους 660.000 Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό, 420.000 έχουν ήδη επιστρέψει

    Τις δράσεις του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την...

    Κρήτη: H τεχνητή νοημοσύνη «δείχνει» πώς θα ήταν με τα 7.812.923 αιγοπρόβατα που δηλώθηκαν – ΦΩΤΟ

    Μέχρι τη θάλασσα φτάνουν 7.812.923 αιγοπρόβατα που δηλώθηκαν στην Κρήτη καθώς…...

    Ένσημα σε ψηφιακή μορφή: Ποια ταμεία προηγούνται και ποια καθυστερούν

    Ανισομερώς εξελίσσεται η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού χρόνου στα μητρώα του ΕΦΚΑ, με...